Beste voetballiefhebbers,

Met het naderen van de winter kondigen we met genoegen de aanstaande winterstop aan voor het lopende voetbalseizoen. Vanaf 18 december tot en met 22 januari zal de competitie tijdelijk stil liggen, waarna we met vernieuwde energie en enthousiasme de tweede helft van het seizoen tegemoet treden.

De winterstop biedt niet alleen de spelers, coaches en scheidsrechters de gelegenheid om te rusten en te herstellen, maar ook de supporters krijgen de kans om even op adem te komen en te genieten van andere winterse activiteiten. De komende weken staan in het teken van warme gezelligheid, feestelijke bijeenkomsten en welverdiende rust.

Gedurende deze periode zullen de voetbalvelden bedekt zijn met een dun laagje sneeuw, wat een prachtig winterlandschap creëert. Terwijl de spelers zich opladen voor de tweede helft van het seizoen, kijken we als voetbalgemeenschap uit naar het hernieuwde enthousiasme en de sportieve hoogtepunten die ons te wachten staan.

Houd onze sociale mediakanalen en officiële aankondigingen in de gaten voor eventuele winterse evenementen en activiteiten die tijdens deze periode worden georganiseerd. Laten we samen genieten van een welverdiende pauze en ons verheugen op een succesvolle voortzetting van het voetbalseizoen in het nieuwe jaar.

We wensen jullie allen fijne feestdagen, een gezellige winterstop en kijken uit naar een sportief 2023!

Met sportieve groet,